ВСИЧКИ, които имат сключени „Договори за банков кредит със сключена застраховка „Живот на получатели на кредити” в „ДЗИ” АД ( „наследени” от Пощенска банка) и ипотечни договори за обезпечаване на тези кредити НЕКА СЕ ОБАДЯТ, посредством контактната форма на този сайт, за да бъдат отървани от банкерското робство, да спасят парите и ипокераните си имоти и да получат полагащите им се обезщетения от тази банка, чрез готовия за предявяване колекгивен иск срещу Пощенска банка ! ВСИЧКИ, които имат сключени договори за ипотечни кредити БЕЗ ДОКАЗВАНЕ НА ДОХОДИ с банки : „Пиреос”, „Райфайзен”, „ДСК” , „Пощенска банка” и „ОББ” НЕКА СЪЩО СЕ ОБАДЯТ, за да бъдат отървани от банкерското робство , чрез готовите за предявяване колекгивни искове срещу тези банки !
ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО
    О!  Добре дошли при Петър Богданов !
Тук сте в сайт Петър Богданов: първа страница >  

 място за вашата реклама 

>
> Първа страница
 > Läs på Svenska
> Read in English
> Карта на сайта
> Моето СV-резюме
> Образование
> Квалификации
> Чужди езици
> Компютри
Трудов стаж в:
> Институции
> Икономиката
Науката:
> сензации в био-
   технологията

Гражданското
право-виртуоз

> първа уникална
   масова дейност

> втора уникална
   масова дейност

Наказателното
право - върхове
> първи в Бъл-рия
   осъдени данъчни
   инспектори

>н е д о с е г а е ми властници са вече в  затвора,  как   ги правя  тези  неща
Международна
дейност- рекорди

> Световен рекорд
Желанията ми за
> Професиите
> Място на работа
> Условията
 
> СV-принт вариант

2/ КАТО ЧАСТЕН    
ПРЕДПРИЕМАЧ
Н А М И Р А М : скандинавски:

> клиенти за ваши
   стоки и услуги

> бизнес-партньори
> работодатели и
   работа за вас

> частни лица за
   запознанства

За в Скандинавия
извършвам всички
необходими неща
и регистрации за:

> Бизнес дейност
> Наемна работа
> Лични контакти за
   брак/приятелство

> Hаеми-офис/жил
 
Правя за цял свят:
> Вашата реклама
> Сайтове за вас

Две думи за :
> скандинавско-
   българското
   дружество


Приятелство с мен
> Ти ли си Тя ?
> Вие ли сте те ?
> Къде живея аз
> Лични качества
> Интересите ми
> Спорт
> Фотоалбуми
 
Може би интересни
> за Вас новини
 

 Този сайт е създаден , за да служи на човешкото добро ! ! !

Недосегаеми властници са вече във арести !

Доказателствата за това как стана така , че общинските кметове поеха към арестите !

 

Документите, които ще видите тук - не са подредени по хронология, а по тяхната приятност - за  препатилите от престъпните власти - български граждани.

 

Добре е това да го видят и началниците на полицейското министер- ство- 2000 -2001 г. , които все се оплакват, че за полицията нямало законни средства и методи, за да можела тя да се бори успешно поне с обикновената престъпност.

 

Аз се преборих успешно и то не с обикновената, а с престъпността на властите и то не  с помощта на полицията, а въпреки упоритото нежелание и всяческата  съпротива през 2000-2001 г. на полицията в провинцията да разследва тези Разбойничества на собствените си власти. Но  на криви полицейски министри- като тези през 2000-2001 г., все законът им пречи.

 

1.Документ № 1

 

Това е прекрасната за душата на изтерзаният народ статия

“Кметът на Белово мина в Нелегалност”  в. “Дневен Труд”, 09 април 2004 г., стр. 2

 

 

 

От нея разбирате, че всичко това, което Ви разказах по-напред е самата истина, само, където  не знам защо вестник "Труд" ,така и не си направи усилията да разбере каква е истината, и как се стигна до тези постижения, а даде трибуна на този забегнал по горите кмет да каже порой от нови налудничави  лъжи за сполетялата го арестант- ска участ.

 

 

Но в България е така. Често вестниците не могат и не искат да наме- рят  истината , защото не им стига смелост !

 

На същия този вестник и на същата тази негова криминална редак- ция- аз им бях предложил още през 2000 г. да опишат това, което вече правих срещу тези същите тези хора и техните министерски покровители.

 

 

Но тогава на власт бяха именно тези, срещу чиито престъпления се борех, за това вестник “Труд” ,като че ли  го беше страх да пише.

 

Но мен за разлика от журналисти мен не ме беше страх самичък и без ничия помощ  да се боря и да успявам- в тези възможно най-трудни и тежки борби., в които никой до тогава не беше успявал .

 

Сега вече на умряло куче нож да се вади - да си правят сензации журналистите, с чужда пита помен да правят - не е много геройски, и пак журналистите- по неизвестни за мен причини не можаха да съберат доблест,смелост и поне елементарна почтеност, и кураж да напишат истината - "Кой запрати тези властници към подсъдимите скамейки и по какъв начин ?"

 

2. Документ № 2

 

Това е друга прекрасна за душата на изтерзаният народ статия: Арест за кмета на Белово" в “Труд” , 24 април 2004 г. стр. 13.

От тази статия  виждате и разбирате , че настина е истина всичко , което ви казах. Също така виждате и разбирате, че някои медии пак продължават, с чужда пита помен да правят така да се каже. Пишат за случените от мен събития, увеличават си тиража, правят си па- ри и реклами от това, но пак не си правят труда да напишат поне малко за останалата част от истината .

 

 

Не пишат-  Как и Колко трудно, и Кой случи тези събития- случващите се за пръв път в България. Сакън някой дане стане по-популярен от тях. Като че ли тези събития са са паднали от само себе си от небето.

 

 

И така,ако тези журналисти от в. “Труд”,  малко повече се бяха пот- рудили, щяха да знаят и може би щяха и да напишат , че тези обви- нения са не само срещу кмета на община Белово,  ами са и срещу бившият Председател на общинския съвет, както Вие ще видите от малко по-надолу  предоставените Ви документи

 

Сега следват документите, които показват и доказват, кой как  и  случи тези събития .

 

 

3. Документ № 3

От това писмо виждате и разбирате, как след целият гигантски и виртуозен труд направен от мен , то смелата районната прокурорка Недялка Попова , ме уведомява, че по моята уникална жалба, която бях дал да я прочетат и  подпишат още трима общински съветника,   то е образувано следствено дело / наказателно производство срещу кметът на община Белово

 

 

Всичко това  става  много време преди столичният и кметовете на другите по-голями градове  да знаеха, че това именно ще бъде прецедентът в назателното право , чрез и по който, години по-късно мнозина от тях ще тръгнат по този Открит им от мен свободен път към  Затвореното общество

 

5. Документ № 5

 

Тук слагам статията “ Рекорд”, тя е на стр. 813 от супердиска

 

Това е статията “Рекорд”, в. “Знаме”, бр. 49 от 12 март 2002г., стр. 5 в която се споменава за уникалните мои жалби-представляващи по същество академично-дисертационни правни трудове в размер от по 310 листа.

  

От тази статия също така виждате по какъв  варварски и абсолютно неза- конен начин се е държала през 2001 г. българската полиция с мен.  Вместо да гони престъпниците, тя преследваше такива като мен, които изпълняват честно и почтено  своите обещания дадени на избирателите .

 

А тези мои обещания винаги са  именно такива. Че в родната ми община- аз няма да позволя да се извършват безнаказани грабежи, кражби , злоу- потреби и мародерства от страна на преспъпните власти.

 

Работата по оформлението на тази страница продължава в момента ! Защото, тези хора от властта сега са на подсъдимите скамейки за пореден път - по тези създадени от мен Наказателни дела ! Докато са живи - ще ходят по съдилища ! Всекиму заслуженото !

 

Ето последното развитие по делата срещу тези двамата управници на община Белово !

 

Пазарджишки окръжен съд - новини и съобщения !

 

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ (02.07.2008)
 

На 01.07.2008год. Пазарджишкият окръжен съд постанови присъда по НОХД №948/2007, с която призна подсъдимите Костадин Варев и Веселин Найденов от гр. Белово, за виновни в това, че на 11.03.2002 г. в гр. Белово подсъдимия Найденов като Кмет на Община Белово с подсъдимия Варев като Председател на ОбС гр. Белово в съучастие не са изпълнили служебните си задължения относно условията и реда за провеждане на преговори с потенциални купувачи, с цел да набавят за трето лице имуществена облага.
 

Сключеният договор касае покупко-продажба на 4000 дружествени дяла, представляващи 80% собственост на Община Белово от капитала на “Белтранс” ЕООД гр. Белово. От действията им са настъпили значителни вредни последици за Община Белово от имуществен характер с размер на 250 000 лв. Извършеното престъпление е свързано с приватизацията на общинска собственост, поради което и на основание чл.283а, т.1 във вр. с чл.282, ал.2 във вр. с чл.20, ал.2 от НК за подсъдимия Варев и чл.283а, т.1 във вр. с чл.282, ал.2 във вр. с чл.20, ал.4 от НК за подсъдимия Найденов са осъдени както следва:
 

- подсъдимия Варев на 3 години лишаване от свобода, глоба от 5000 лв. и лишаване от право да заема държавна и обществена длъжност за срок от 3 години.
 

- подсъдимия Найденов на 3 години лишаване от свобода, глоба от 5000 лв. и лишаване от право да заема държавна и обществена длъжност за срок от 3 години.
 

Двамата подсъдими са признати за виновни и в това, че на 11.03.2002г. съзнателно са сключили неизгодна сделка за Община Белово, от която са произлезли значителни вреди за Общината в размер на 250 000 лв., поради което и на основание чл.220, ал1 във вр. с чл.20, ал.2 от НК за подсъдимия Варев и чл.220, ал.1 във вр. с чл.20, ал.4 от НК за подсъдимия Найденов, ги осъжда както следва:
 

- подсъдимия Варев на 2 години лишаване от свобода и лишаване от право да заема държавна и обществена длъжност за срок от 3 години.
 

- подсъдимия Найденов на 2 години лишаване от свобода и лишаване от право да заема държавна и обществена длъжност за срок от 3 години.
 

На подсъдимия Варев е наложено общо наказание от 3 години лишаване от свобода, глоба от 5000 лв. и лишаване от право да заема държавна и обществена длъжност за срок от 3 години като изтърпяването на наказанието е отложено за изпитателен срок от 5 години.

 

На подсъдимия Найденов е наложено общо наказание от 3 години лишаване от свобода, глоба от 5000 лв. и лишаване от право да заема държавна и обществена длъжност за срок от 3 години като изтърпяването на наказанието е отложено за изпитателен срок от 5 години.


Присъдата може да се обжалва и протестира в 15-дневен срок пред Апелативен съд - Пловдив.
Връзки с обществеността, Jul 02, 15:30

 

.
Вълшебен имот
.

.

На приказна цена

 

Сайтове за  всичко и за всеки от www.Vsi4ko.net 

щракни тук

Най-евтините имоти в България щракни тук

 

 

 тук  може да публикувате вашата  реклама  и / или обява

 

 

тук  може да публикувате вашата  реклама  и / или обява

 

    Благодаря  Ви , че  посетихте моя  сайт !  Вие сте посетител №    Hit Counter         

 Последното  обновяване  на  информацията  в  сайта  е  направено  на   14-06-2013

.
> Първа страница
> Läs på Svenska
> Read in English
> Карта на сайта
> СV  -резюме
> образование
> квалификации
> чужди езици
> компютри
Трудов стаж в:
> институции  
> икономиката
Друга моя дейност в:
Гражданското
право-виртуоз
Наказателно право
>осъдени данъчни
едосeгаемите са
   в  затвора, как  ги
   правя тези неща

Международна
дейност-рекорди
> световен рекорд
Желанията ми за
> професиите
> място на работа
> условията
2/ Като частен  
предприемач :
намирам : скандинавски :
..................................
> клиенти за ваши
    стоки и услуги

> бизнес-партньори
> работодатели и
    работа за вас

> частни лица за
   запознанства
За  в  Скандинавия
извършвам всички
необходими   неща
и   регистрации  за:
> бизнес дейност
> наемна работа
> лични контакти за
    брак/приятелство

> наеми-офис/жил
Правя за цял свят:
> вашата реклама
> сайтове за вас
Две думи за :
> скандинавско-
   българското
   дружество

Приятелство с мен
> ти ли си Тя ?
> вие ли сте те ?
> къде живея аз
> лични качества
> интересите ми
> спорт
> фотоалбуми
Благодаря Ви , че посетихте моя сайт !  Това е много любезно от Ваша страна ! Пожелавам Ви всичко най-добро в света !
© 2005 Петър Богданов. Всички права запазени. Уеб дизайна и всичко друго в сайта е сътворено от мен- Петър Богданов